Stiverne a fost apoi ridicată pentru a face față Wilder în noiembrie, iar acest lucru a devenit apărarea obligatorie.

Prin urmare, Povetkin a fost eliminată din imagine. În septembrie 2017 Stiverne a fost de acord să lupte Breazeale (pe undercard apărării lui Wilder noiembrie împotriva Luis Ortiz) și WBC sancționat acest meci ca noul eliminator finală pentru a determina urmatorul challenger obligatoriu Wilder. 5 Deontay Wilder este WBC campion mondial la categoria grea Luna următoare, Luis Ortiz nu a reușit un test de droguri și așa a fost exclus din lupta Wilder.

Stiverne a fost apoi ridicată pentru a face față Wilder în noiembrie, iar acest lucru a devenit apărarea obligatorie. Ca urmare, Breazeale a fost de acord să lupte Eric Molina în loc, iar acest meci a fost sancționată de WBC ca eliminatoriu finală pentru a determina urmatorul challenger obligatoriu Wilder, după Stiverne. În noiembrie 2017 Wilder bate Stiverne și Breazeale bate Molina.

Prin urmare, Breazeale a devenit următoarea challenger obligatoriu Wilder – deși acest lucru nu s-ar putea datora până la sfârșitul anului 2018. 5 Bermane Stiverne a mers 12 runde cu Deontay Wilder în 2015, dar apoi a suferit o înfrângere KO1 în 2017 revansa lor Până la începutul anului 2018, Whyte a început să rack o serie de victorii semi-notabile și a urcat în clasamentul WBC la fața locului numărul unu. În aprilie 2018, WBC a ordonat Whyte pentru a lupta Ortiz ca un eliminator de finală pentru a determina Wilder al doilea obligatoriu (după Breazeale).

Deoarece acest meci nu a dat asigurări imediate, Whyte optat în schimb să ia o luptă cu Joseph Parker, în iulie 2018 în loc. 5 Decizia WBC de a sancționa Breazeale vs Molina ca noul eliminator final a fost controversat La convenția lor în octombrie 2018, WBC a decis să permită Wilder să lupte Tyson Fury în decembrie, atât timp cât câștigătorul apoi se confruntă challenger obligatoriu Breazeale.

Wilder vs Fury a fost o remiză controversată și așa mai departe, în ianuarie 2019, WBC a ordonat o revanșă imediată. Pentru a satisface challenger Breazeale obligatoriu și numărul unu pretendent Whyte, WBC, de asemenea, le-a ordonat să lupte pentru un titlu „intermediar“ și ca un eliminator final se solidifice urmatorul challenger obligatoriu Wilder.

5 Majoritatea observatorilor au crezut că Tyson Fury bate Deontay Wilder în prima lor luptă, prin urmare, o revansa a fost comandat Cu toate acestea, în februarie 2019 Fury renunțat la revanșă Wilder. Prin urmare, WBC au casat acum Breazeale vs lupta „interimar“ din titlu Whyte și în loc ordonat Wilder să se confrunte cu Breazeale următor – așa cum a fost obligatoriu să înceapă cu.

Aceasta este o situație dezamăgitoare pentru Whyte, pentru că el este acum lăsat în frig, de așteptare pentru următoarea oportunitate obligatorie WBC de a veni în jurul valorii, cu excepția cazului în el urmărește o altă cale.
Jucatorii numit în echipa de campionat a sezonului au fost descoperite de către EFL marți, iar unele sprâncenele au fost ridicate în urma unor omisiuni notabile.

Jucătorul de ani lista scurtă a fost, de asemenea, a anunțat cu Birmingham Che Adams, Sheffield United lui Billy Sharp și Norwich atacantul Teemu Pukki toate pentru premiul de top. 3 Norwich City transmite Teemu Pukki Echipa oficială a anului a anunțat a fost după cum urmează: Darren Randolph, Max Aarons, Reece James, Liam Cooper, Jamal Lewis, Kalvin Phillips, Oliver Norwood, Jarrod Bowen, Che Adams, Teemu Pukki și Billy Sharp. fanii Leeds United au fost surprinși că Pablo Hernandez nu a fost numit în echipa care a marcat 10 goluri în ciuda și înregistrarea 11 pase decisive.

3 Liam Cooper a fost unul dintre cei trei jucători să fie în ambele echipe ale anului, dar EFL au fost validate, ceea ce este o veste proastă pentru fanii Leeds, pentru că el nu este, de asemenea, în cel mai bun XI Campionatul, potrivit rating WhoScored lui. Echipele EFL ale sezonului WhoScored si difera salbatic si sunt doar trei jucători care-l fac la ambele.

ULTIMELE FOTBAL STIRI GOSSIP Man United muta pentru Juventus as, Arsenal să aterizeze wonderkid, plus Spurs actualizare LIV-LEY STUFF Jake Livermore plase grevă superbe ca margine West Brom 3-2 Birmingham singur cu NU în jur de joc lui Claude Makelele o dată a promis să pună la Barcelona legenda in spital live pe talkSPORT 2 West Brom vs Birmingham: comentariu flux live și a confirmat echipe live pe TS2 Portsmouth vs Sunderland: Checkatrade Trophy finala pentru a sparge record de prezență foarte amabila Man United la plata Molde £ 1m Imediat după numire nouă eră Ole Gunnar Solskjaer de Fotbal anunță Mark Billingham în calitate de director executiv noi manageri de acțiune ia Premier League pregătit pentru a lua echipe de pe teren în cazurile de rasism doar doi jucători Norwich City face în acea echipa de club în ciuda lor fiind de top-of-the-masa în timp ce Sheffield United au doar un singur reprezentant. Doi dintre jucătorii care sunt nominalizați pentru jucător al premiului ani, Adams și Sharp, nici măcar nu au făcut în echipă.

3 Echipa WhoScored.com actuală a anului Echipa de mai sus nu este finală, spre deosebire de EFL unul, cu jucători încă în măsură să forțeze drumul lor în partea cu niște performanțe bune în ultimele opt jocuri ale sezonului.
Deontay Wilder este relatărilor de așteptat pentru a respinge o ofertă uriașă de la radiodifuzorul DAZN Anthony Joshua a SUA, care ar vedea pereche întâlni în 2019.

Este susținut agentul liber a fost oferit o afacere care ar vedea-l câștige în sus de $ 100 milioane pentru a lupta challenger obligatoriu Dominic Breazeale, apoi Anthony Joshua de două ori dacă totul a mers să-și planifice. 2 Ideea DAZN a fost pentru Wilder să unifice împotriva lui Iosua dacă au câștigat amândoi crize interimare în această vară Cu toate acestea, în conformitate cu Sports Illustrated jurnalist Chris Mannix, Wilder va descoperi el a refuzat această propunere atunci când anunță următoarea luptă marți.

Este deja cunoscut faptul că campion la categoria grea WBC trebuie să-și apere titlul împotriva lui challenger obligatoriu Breazeale următoare, dar nu este clar ce rețea din SUA va găzdui meciul. Rapoartele de la Ring Magazine jurnalist Mike Coppinger a sugerat că Deontay Wilder a fost oferit $ 20million pentru a plasa care lupta pe DAZN, înainte apoi se confruntă cu AJ cu o revansa garantata – câștigând peste 40million $ pentru Coduri bonus pariuri fiecare, și, prin urmare, un total de 100 milioane $ + pentru toate trei.

DAZN a raportat Wilder Lupta Oferta 1: Dominic Breazeale Data – Mid 2019 portmoneu – $ 20million Fight 2: Anthony Joshua Data – Late 2019 portmoneu – $ 40million + Fight 3: Anthony Joshua Repotrivire Data – timpurie portmoneu 2020 – $ 40million + Până de curând american a fost în liniște loial Showtime – radiodifuzorul el este aliniat prin consilier Al Haymon. Dar, în urma afacere ESPN Tyson Fury, care a dezavuat revansa lor, Wilder a declarat în mod public agenția sa liberă și curtat oferte de la ambele ESPN și DAZN.

2 Managerul Shelly Finkel a confirmat Deontay Wilder vs Dominic Breazeale nu va fi pe DAZN O decizie de suspendare a pus pe Showtime sau Haymon lui alt radiodifuzor FOX pentru Bout Breazeale este o lovitură la potențialul garantat structura DAZN s-ar fi oferit în ceea ce privește a face Iosua vs Wilder o realitate. Cu toate acestea, nu se exclude campion WBC din titlul de necontestat lupta complet și el ar putea reveni la masa pentru o afacere DAZN centrat în mod special în jurul valorii de ciocnirea din titlu necontestat, presupunând că el vine mai întâi prin apărarea obligatorie.
Shannon Gabriel a fost acuzat de către Consiliul Internațional de Cricket pentru comentariile sale făcute în timpul al treilea test împotriva Angliei.